Zenica

Obdukcija tijela pronađenog muskarca

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na Odjelu patologije zeničke Kantonalne bolnice danas popodne obavit će se obdukcija i identifikacija tijela utopljenika, koji je sinoć pronađeno u vodi rijeke Bosne na lokalitetu nedaleko od naseljenog mjesta Vranduk kod Zenice.

– Najvjerovatnije se radi o licu koje je nestalo 30. januara, sa lokaliteta Ušće u Zenici. Za sada neke činjenice upućuju da se radi o toj osobi, jer je riječ o mlađem muškarcu – rekao je tužilac Brane Tomaš.

Tijelo utopljenika je pronađeno u petak uveče na lokalitetu rijeke Bosne između naselja Vranduk i Koprivna. Odmah nakon dojave dežurne ekipe policije, vatrogasaca i medicinski tim Doma zdravlja pristigle su na teren i utopljenik je izvučen na obalu.

Dežurni kantonalni tužilac Brane Tomaš naložio je istražnom timu obukciju tijela nastadalog, koja će biti obavljen danas popodne. Istraga o ovom slučaju je u toku.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno