Zenica

Obdanište Sindibad- Edukativna EKO bojanka

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Obdanište Sindibad- Edukativna EKO bojanka- EKO MALCI U EKOLOŠKOJ BAJCI

🌳Prije nekoliko dana svjetlo dana je ugledala jedna slatkoća, edukativna bojanka pod nazivom “EKO MALCI U EKOLOŠKOJ BAJCI”.
🌳Riječ je zapravo o ideji koja je nastala po završetku istoimenog projekta koji se odvijao u srednjoj odgojnoj grupi. Projekat  je osmislila i realizovala #EkremaDelicDizdar, #LamijaSivac, te podršku menadžmenta  i direktorice naše ustanove #ŠefikaSoftic, a slike iz bojanke predstavljaju realne situacije u kojima se projekt razvijao..
🌳Prelijepe ilustracije i bojanku kreirala je #AjlaGađun, a sve to tekstom uobličila Melisa Begagić-Omerašević.
🌳Ekološki odgoj je važan za razvoj cjelovite ličnosti a realizuje  se u našoj ustanovi uz pomoć menadžmenta i naših roditelja. U okviru navedenog projekta realizovane su mnoge aktivnosti u kojima su djeca i roditelji aktivno učestvovali.
🌳Mi smo ponosni na naš kolektiv jer osim što nastojimo da djeci pružimo najbolje u razvoju, naša ustanova podstiče i razvoj svojih uposlenika u skladu sa njihovim željama i mogućnostima. Ovo je samo jedan od ozbiljnih projekata i programa koji se kreiraju i realizuju u našoj ustanovi i sretni smo što zajedno sa našom djecom rastemo i mi odrasli.

🌳Zahvaljujemo se  RM-LH d.o.o. Zenica na podršci u ovom projektu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno