Zenica

Obavijest o potpunoj obustavi saobraćaja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Obavijest o potpunoj obustavi saobraćaja- Služba za ekologiju, komunalne poslove i mjesne zajednice Grada Zenica obavještava učesnike u saobraćaju da će zbog nastavka radova na asfaltiranju ulice Bistua Nuova doći do potpune obustave saobraćaja na dionici od skretanja za naselje Palinovići do skretanja za Mutnicu (odnosno do stambenog objekta broj 122.), u petak 02.04.2021. godine, u vremenskom periodu od 07:30 do 17:00 sati.

Zbog potpune obustave saobraćaja javni linijski prevoz putnika za Perin Han vršit će se do skretanja za naselje Palinovići po redu vožnje Zenica „AS“-Gorica, dok će se javni linijski prevoz putnika za Goricu, Tišinu, Putoviće i Mošćanicu odvijati alternativnim putnim pravcem na sljedeći način: Zenica „AS“ – magistralna cesta M17 – most Dolača – Ul. Bistua Nuova.

Ostala motorna vozila koja idu u Perin Han mogu koristiti ulicu Bistua Nuova do skretanja za naselje Palinovići, kao i alternativni putni pravac Zenica – magistralna cesta M17 – most Dolača – Ul. Bistua Nuova.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno