Zenica

Obavijest o potpunoj obustavi saobraćaja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Služba za vodoprivredu, putnu infrastrukturu i mjesne zajednice Grada Zenica obavještava učesnike u saobraćaju da će zbog nastavka izvođenja radova na sanaciji ceste doći do potpune obustave saobraćaja na dijelu ulice Hadži-Lojina (od spoja sa ulicama Werostin put i Vrandučka do betonare EA koja se nalazi između naselja Ričice i Sviće) u četvrtak, 13.07.2023. godine, u vremenskom periodu od 09:00 do 16:00 sati, zbog nemogućnosti izvođenja planiranih radova na drugačiji način.

Za naselje Sviće ne postoji alternativni putni pravac, dok će se odvijanje saobraćaja samo putničkih vozila za ostala naselja odvijati alternativnim putnim pravcem kroz ulicu Tulek.

Zbog navedenog se neće moći odvijati javni linijski prijevoz putnika za naselja Ričice i Sviće u navedenom vremenskom periodu, osim na relaciji od AS Zenica do navedne dionice na kojoj je obustavljen saobraćaj zbog izvođenja radova, tj. do autobuskog stajališta kod džamije u Peharama.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno