Zenica

Obavijest o izmjeni režima saobraćaja: sanacija klizišta u naselju Vardište

Obavijest o izmjeni režima saobraćaja: sanacija klizišta u naselju Vardište – Gradska uprava Zenica, Služba za ekologiju, komunalne i inspekcijske poslove i Izvođač radova – “Almy – Transport” d.o.o. Zenica, obavještavaju javnost i sve učesnike u saobraćaju da će zbog potreba izgradnje potpornih zidova u sklopu Projekta sanacije klizišta u naselju Vardište, MZ Broda, doći do ponovne izmjene režima saobraćaja kako slijedi:

– Od ponedjeljka, 06.11.2017. godine, od 9:00 sati u potpunosti se zatvara dio ulice Vardište, na potezu od broja 30 do broja 58 za saobraćaj motornih vozila.

– U sklopu saobraćajnice obezbijeđen je prolaz za pješake uz dodatne aletrnativne pravce (most preko rijeke Kočeve).

– Za slučaj eventualne potrebe hitnog prolaska (vatrogasci, vozila hitne pomoći, policijska vozila) obezbijeđen je alternativni put.

– Izmjena režima saobraćaja ostaje na snazi do okončanja radova.

Sve izmjene će biti adekvatno obilježene odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom.

Grad Zenica i Izvođač radova mole mještane za razumijevanje i apeluju na učesnike u saobraćaju da maksimalno poštuju privremenu gradilišnu signalizaciju.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem