Zenica

FOTO: Donacija Domu za stara lica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Donacija Domu za stara lica – Visoka delegacija kompanije ArcelorMittal posjetila je danas Javnu ustanovu Dom za stara lica u Zenici i tom prilikom rukovodstvu ove institucije simbolično uručila ček na 5.000 KM vrijednu donaciju.

U posjeti Domu boravila je delegacija ArcelorMittala, u sastavu Biju Nair, generalni direktor kompanije ArcelorMittal u Zenici, te predstavnici visokog menadžmenta kompanije iz Luksemburga. Saradnja sa kompanijom ArcelorMIttal ovim je nastavljena i ovo je peti put da nam je odobren projekat unapređenja životnih uslova u Domu.

Zahvaljujući novoj donaciji, biće nastavljeni poslovi oko adaptacije stolarije, vrata i prozora, što je naročito značajno s obzirom na skori dolazak zime i starosnu strukturu naših korisnika, istakli su predstavnici uprave ove javne ustanove.

Javna ustanova Dom za stara lica u Zenici, osnovan je odlukom Gradskog vijeća, u julu 2008. godine. Kapaciteti Doma danas su potpuno popunjeni. Tu je smješteno 77 korisnika iz svih krajeva BiH.

rtvze.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno