Kultura

O DŽONIJU – Stand up Nikole Đurička

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U četvrtak 14.decembra, sa početkom u 20 sati, na Velikoj sceni Bosanskog narodnog pozorišta Zenica gostuje Nikola Đuričko sa svojom Stand up komedijom „O DŽONIJU (Sve što ste oduvijek htjeli da znate o Džoniju, a niste smjeli da pitate)“.

Na ovaj način saznat ćemo kako je izgubio 40 klinaca, kako je u vojsci dobio dva nagradna izlaska u grad, za koliko je prodavao putovanja na Havaje, zašto je nosio helanke, ali i još mnogo drugih anegdota iz života popularnog glumca.

“Nikola Đuričko je to sebi obećao za 40. rođendan ali je izgleda tri godine skupljao hrabrost ili ga je pregazilo vrijeme ili je… ma ko će ga znati ali nije ni važno. Važno je da je sada tu i da nastupa i da nasmijava…”.

Đuričko je jedan od najpoznatijih glumaca na ovim prostorima sa mnogo zapaženih filmskih, TV i teatarskih uloga poput filmova “Munje”, “Mrtav ladan” i “Zona Zamfirova”, serija “Montevideo, Bog te video” i “Vratiće se rode” te mnogih teatarskih komada. Ovo je njegov prvi stand up komad i nakon oktobarske premijere u Sava Centru, Đuričko je na turneji u okviru koje obilazi veliki broj gradova u regionu i inostranstvu.

Ulaznice po cijeni od 15 KM možete kupiti na prodajnim mjestima u BNP-u Zenica. Više informacija na telefone: 032/242 604, 062/859 555 i 063/797 555



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno