Zenica

Novogodišnji doček, Noć sevdaha i Rock modna revija samo su neki od sadržaja koji očekuju goste Family Centra Ekran u mjesecu decembru

Novogodišnji doček, Noć sevdaha i Rock modna revija samo su neki od sadržaja koji očekuju goste Family Centra Ekran u mjesecu decembru – Family Centar Ekran u mjesecu decembru je za svoje goste spremio veliki broj događaja i iznenađenja za sve generacije. Naime, već u subotu 21. decembra  goste očekuje promocija albuma rock grupe “Pakleni toranj” kao i jedinstvena rock modna revija.

U ponedjeljak, 23. decembra na programu je druga ovosezonska Noć sevdaha na kojoj učestvuju brojni izvođači iz Zenice i regije.  Publika će se zabavljati i uz najbolju starogradsku, narodnu i zabavnu muziku u petak, 27. decembra kada će sve prisutne zabavljati Union band.

Najmlađi gosti Family Centra ekran će uživati u Novogodišnjoj čaroliji 29. decembra, a u 2020. godinu publika i gosti Family Centra Ekran ući će uz nezaboravan novogodišnji doček uz AM BAND.  Sve informacije o navedenim događajima moguće je dobiti na broj telefona 061 177 442.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem