Biznis

Novogodišnja TV čarolija stiže u vaš dom

Novogodišnja TV čarolija stiže u vaš dom – Kompanija Telemach nastavlja prazničnu tradiciju i ove godine. Tokom novogodišnjih praznika, od 16.12. do 16.01.2020. godine, Telemach otključava dodatne kanale koji nisu sastavni dio paketa koje trenutno koristite.

U velikom izboru naslova HBO i Cinemax kanala moći ćete da uživate aktiviranjem HBO Premium paketa putem portala Moj Telemach i aplikacije.

Telemach korisnike očekuje Cinestar Premiere Plus i HBO OD u okviru Video kluba uz još preko 16.000 naslova. U promociju nije uključen katalog Senke nad Balkanom 2 i Zadruga paket.

Za korisnike koji u okviru svog paketa već imaju sve kanale, Telemach je pripremio poseban katalog u okviru Video kluba sa 10 atraktivnih filmova različitih žanrova! Praznici su vrijeme okupljanja i porodične atmosfere u svakom domu, a Telemach je tu da bude dio svake porodice.

Želimo vam odličnu zabavu i sretne praznike!

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem