Naše

Novo: Zenicablog aplikacije za IOS i Android

Zenicablog aplikacija za IOS i Android
Zenicablog aplikacija za IOS i Android
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Novo: Zenicablog aplikacije za IOS i Android- Zenicablog sa ponosom predstavlja svoj novi projekat. Nakon višemjesečnih priprema vama, našim dragim posjetiocima, na usluzi su dvije mobilne aplikacije našeg Portala, i to za operativne sisteme IOS i Android.

Uz pomoć domaćih snaga, kreativaca iz Creativo Labsa, Zenicablog je ostao dosljedan sebi i svom sloganu, da budemo prvi i da budemo Jedno mjesto za sve informacije iz Zenice. Od danas, korisnici uređaja sa IOS operativnim sistemom (IPhone, IPad, IMac…), te oni koji su “na Androidu” (Samsung, te drugi uređaji) imaće brži, pregledniji i efikasniji pregled vijesti koje objavljujemo.

Uz redovne rubrike (Zenica, zabava, crna hronika, Žuta minuta, politika, sport….) omogućili smo da, u realnom vremenu, sa mobilnog uređaja pogledate bilo koju od (15 trenutno) kamera našeg projekta ZenicaLive.

Također, možete u svakom trenutku direktno stupiti u kontakt sa redakcijom, poslati nam vijest emailom, Facebook chatom, pa i nazvati nas, sve u cilju da budemo bolji, a vi više i pravovremenije informisani.

Za one koji imaju ANDROID operativni sistem na mobitelu aplikaciju možete skinuti na Google Playu KLIKOM OVDJE

Vlasnici telefona sa IOS operativnim sistemom svoju verziju ZB aplikacije potražite OVDJE

Kao i do sada, Zenicablog ide prvi i uvodi nove standarde. Iako se nismo oglašavali do sada, prije nepun mjesec ste sigurno primjetili izmjene u dizajnu i izgledu naše web stranice www.zenicablog.com. Zahvaljujući redizajnu kojeg je uradio tim WebMedie, sada naši posjetioci imaju čak ŠEST oblika sajta na raspolaganju, zavisno koju vrstu i veličinu ekrana koriste, od mobilnih telefona, preko tableta, do desktop PC uređaja.

Napominjemo da je svaka od šest verzija sajta posebna po obliku, te sadržajima, a da je puna funkcionalnost i sve rubrike/opcije su dostupni na PC/desktop verziji. Posebno nam je drago što je svaka od opcija automatski dostupna, tako da se odabiru ovisno čime pristupate našoj domeni.

Za izradu web aplikacije zahvaljujemo Creativo Labsu, ali i Telemachu BH koji je omogućio projekat ZenicaLive, te Vispaku i AS grupaciji, koji su prepoznali kvalitet i podržali naš projekat izrade web aplikacije. Za redizajn stranice zahvaljujemo WebMediji.

Da znate cijeniti  ono što činimo, što smo prvi u Zenici u svemu, pokazuje konstantan broj posjeta, a samo ovog mjeseca to znači (17.12. 14h) više od 532.000 ulazaka na homepage! Zbog toga, nakon prvog web portala sa vijestima ISKLJUČIVO iz Zenice i o Zeničanima, nakon prvog (Zenica.tv) youtube kanala sa TV i multimedia prilozima, nakon prvog live web cam sistema u BIH i regionu sa 15 kamera, nakon prve zeničke full-responsive stranice u šest formata, mi idemo dalje. Uskoro očekujte nove projekte Zenicablog tima.

Da se malo i našalimo, nadamo se da nismo “letvicu previsoko podigli”, te da će oni koji godinama pokušavaju da rade što i mi, vjerno kopirajući svaki potez, “znati brzo da se organizuju” i krenu našim stopama 🙂

Za sami kraj, pogledajte kratki video intro u našu aplikaciju



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno