Nogomet

Novo rukovodstvo Čelika do kraja mjeseca?

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Novo rukovodstvo Čelika do kraja mjeseca? – Zenički Čelik do kraja mjeseca, nakon mnogo poteškoća i problema, dobit će novi saziv Skupštine.

Aktivnosti izbora delegata po mjesnim zajednicama su završene i sada se od predloženih kanditata biraju oni koje će komisija predložiti u novi saziv najvišeg tijela zeničkog premijerligaša.

Također, u opticaju ima i nekoliko imena za novog predsjednika kluba, ali se jedan izdvaja kao najozbiljniji. Kako nezvanično saznajemo, najozbiljniji kandidat je Bruno Bojić, predsjednik Vanjskotrgovinske komore BiH.

– Sjednica Skupštine se ubrzano priprema, čekamo zeleno svjetlo iz Grada. Mandatar se nazire i Skupština će odmah nakon konstituisanja učiniti sve da odmah imenuje prvog čovjeka Upravnog odbora – kaže predsjednik Skupštine Damir Bradarac.

I pored svih problema Bradarac je istakao da se poduzimaju razne aktivnosti na njihovom otklanjanju, te da će Čelik uspješno završiti sezonu uz svesrdnu podršku Grada i gradonačelnika Husejina Smajlovića.

Čelik će u posljednjem ovosezonskom kolu na Bilinom polju u komšijskom derbiju ugostiti Mladost iz Doboja kod Kaknja. Trener Elvedin Beganović kaže da respektuje sve protivnike, ali da očekuje da će njegov tim pobjedom završiti ovu sezonu.

– Dat ćemo maksimum iako smo ponovo oslabljeni. Adilović, Džidić i Jusić su na seminaru za Pro B licencu, Pezer i Popović ne mogu nastupiti zbog kartona, ali bez obzira na ovo sve nadam se da ćemo sklopiti tim koji može parirati ekipi Mladosti – kaže Beganović.

(N. Glibo/Faktor.ba)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno