Biznis

Novo iz Sprinda: Ukusni kroasani sa većom količinom punjenja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Novo iz Sprinda: Ukusni kroasani sa većom količinom punjenja – Prehrambena industrija Sprind obogatila je asortiman svojih proizvoda sa još jednim slatkim užitkom za sve uzraste, koji žele biti IN. Na tržište je plasiran novi Sprind kroasan u pojedinačnom pakovanju od 55 gr. ili u mini pakovanju pet komada od 65 gr.

Sprind kroasani su odličan brzi obrok, na pauzi u školi ili poslu, poslastica za počastiti sebe ili svoje najmilije, te izvrstan slatki dodatak uz kafu – dnevna doza slatkog i ukusnog. Radi se o 100% domaćem proizvodu. U odnosu na druge domaće proizvode iz kategorije, Sprind kroasan razlikuje bogata aroma i veća količina punjenja, u besprijekornom lisnatom tijestu. Proizvodi su dostupni u dvije vrste punjenja – slatka čokolada i kremasta vanilija.

Sa 66 godina tradicije Sprind d.d. Sarajevo spada među najstarije pekarske industrije u Bosni i Hercegovini uz svoje poznate brandove kao što su Sprindova jufka, baklava, kadaif, hljeb, mlinci, ali i duboko zamrznuta polugotova jela, premium paste rađene po receptima italijanskih majstora, pizze, itd.

Sprind godišnje proizvodi oko 6.000 tona prehrambenih proizvoda i zapošljava 168 radnika, čime se svrstava među najveće proizvođače hrane u BiH. Od 2014. kompanija posluje u okviru prehrambene divizije AS GROUP. Sprind d.d. Sarajevo posjeduje IFS Food – međunarodni standard za kontrolu kvaliteta i sigurnosti prehrambenih proizvoda.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno