Nogomet

Novinaru SportSport.ba uskraćen ulazak na Bilino polje

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nogometaši Čelika danas igraju prijateljski duel protiv ekipe Novog Travnika, a susret je počeo u 13 sati.

Ovu utakmicu redakcija SportSport.ba planirala je raditi “uživo”, odnosno tekstualni prenos sa svim zanimljivim detaljima koji se dese. Ipak 20-tak minuta prije početka meča na službenom ulazu stadiona Bilino polje, novinaru našeg portala Dini Kurbegoviću uskraćen je ulazak na stadion.

“Izvinite, vi ne možete ući na stadion i pratiti današnju utakmicu, pišete nekorektno o Čeliku i svakakve laži, tako da vas ne možemo pustiti unutra”, kazao je našem novinaru Edin Omić direktor stadiona Bilino polje.

Tako je radeći za mnogobrojne redakcije nakon 16 godina izvještavanja sa stadiona Bilino polje, odnosno utakmica NK Čelik, Dino Kurbegović danas ostao uskraćen da obavi svoj posao a ni sam ne zna zbog čega.

SportSport.ba će uprkos svemu, nastaviti da sve ljubitelje sporta objektivno izvještava o stanju u NK Čelik uz nadu da se nešto slično više nikada neće desiti.

sportsport.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno