Ostali sportovi

Novi uspjeh zeničkih tenisera u Turskoj: plasman u polufinale

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Novi uspjeh zeničkih tenisera u Turskoj: plasman u polufinale – Mladi teniski reprezentativci Bosne i Hercegovine nastavljaju sa novim uspjesima na međunarodnim turnirima iz kalendara ITF/Tennis Europe.
Na drugom, po redu, turniru u Turskoj Antaliji, koji je počeo 09.3.2020. mladi zenički reprezentativci do 14 godina, Asja Salkanović i Fatih Šišić, nastavljaju sa odličnim nastupima.
Oni su svojim dobrim nastupima pobjedili u četvrtfinalnim mečevima i danas, 12.3.2020. igraju polufinalne mečeve i nastojaće da izbore plasman u finale.
Posljednji uspjesi ovih mladih tenisera su, utoliko veći, ako se zna da u svom rodnom gradu, oni nemaju skoro pa nikakve uslove za treniranje u zimskim uslovima jer naš grad ne posjeduje niti jedan natkriveni tenis teren za razliku od drugih teniskih centara u državi koji ih imaju i po nekoliko.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno