Ostali sportovi

Novi uspjeh karatista Internacionala

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Karatisti zeničkog “INTERNACIONALA” nastupili su na jakom takmičenju”Memorijal Ahmed Pezer” koje je u odličnoj organizaciji Karate kluba IPON, održano u gradskoj dvorani u Vitezu 14. aprila 2024. godine.

Na memorijalu je nastupilo 430 tamičara u 599 kategorija iz 37 klubova. U veoma jakoj konkurenciji 18-člana ekipa INTERNACIONALA osvojila je 11 zlatnih, osam srebrnih i dvije bronzane medalja!

Posebno zalaganje i vještinu pokazali su osvajanjem medalja slijedeći takmičari:

ZLATNE MEDALJE: -Hodžič Daris, Vardo Jamina(dvije zlatne), Bašić Indir, Karić Anis, Hasanspahić Tarik, Buljić Tarik, Čajdrić Eldar, Haseljić Merjema, Bojić Amina, Smailbegović Iman;

SREBRNE MEDALJE: -Smailbegović Sara(dvije srebrne), Bašić Indir, Bojić Ismail, Hasanspahić Tarik, Karić Anis, Haseljić Merjema, Zajimović Berina,

BRONZANE MEDALJE; -Mujezinović Esma, Hodžić Daris.

I ovaj put je Karate klub INTERNACIONAL pokazao svoj visoki renome u bh. karate sportu, te potvrdio da kvalitetan i kontinuiran rad trenera i Uprave Kluba rezultira visokim sportskim uspjesima!

Uprava kluba čestita cijeloj ekipi na vrhunskoj demonstraciji tehnike i vještine i najavljuje učešće na Državnom prvenstvu za djecu i Federalnom prvenstvu za kadete, juniore i U-21!Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno