Zenica

Novi upis na besplatan kurs engleskog jezika u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Besplatan kurs engleskog jezika – Nakon jednomjesečne pauze kurs engleskog jezika se opet nastavlja u Zenici. Već nekoliko godina u saradnji s Europskim centrom za obrazovanje El Roi pružamo edukaciju prvenstveno za marginalizirane skupine koje u sklopu projekta imaju besplatnu edukaciju, a nakon toga i edukaciju za sve ostale polaznike koji su željni novih znanja i vještina.

Naš program podrazumijeva učenje engleskog jezika u skladu sa Zajedničkim europskim referentnim okvirom za jezike, a razine na koje se možete prijaviti putem naše web stranice www.centarlpr.com su sljedeće: A1 (beginner), A2 (elementary),B1(pre-intermediate),B2 (upper-intermediate) i C1 (advanced).

Kurs je u potpunosti besplatan za socijalno ugrožene skupine, a za polaznike koji ne spadaju u socijalno ugrožene skupine mjesečna članarina iznosi 27 KM. Kurs mogu pohađati i djeca. Prijavite se, čekamo vas.

Sve dodatne informacije možete dobiti i na službenu e-mail adresu: [email protected]



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno