Rekreacija

Novi termin održavanja turnira „Travnik futsal kup“

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Futsal  turnir „Travnik futsal kup“ održavati će se od nedjelje,06.08.2023. godine, a ne kako je ranije najavljeno od 29.07.2023. godine.

Naime, organizator je primoran, zbog kompleksnosti realizacije kompletnog projekta, prolongirati sve najavljene sadržaje.

Zahvaljujući realizaciji projekta renoviranja i uređenja rukometnog igrališta, čiji je nosilac Općina Travnik, renovirano je i uređeno rukometno igralište, čime je omogućeno da se nakon 20 godina futsal vrati u Travnik.

Stoga, Udruženje “Fabrika dobrih ideja” organizira turnir „Travnik futsal kup“, s ciljem da  postane prepoznatljiv, kako u Travniku, tako i šire.

„ Potrudit ćemo se da ovaj turnir bude organiziran na vrhunskom nivou i da pruži zabavu i užitak gledanja za sve posjetioce, te da on postane tradicionalni turnir u Travniku, koji će svake godine rasti i biti sve bolji. Prema dosadašnjim najavama, najbolji igrači futsala sa područja našeg kantona, a i šire, će uzeti učešće, za što svakako imaju i dobar motiv. Sve prijavljene ekipe su obaviještene prije pisanja ove objave, te im je ponuđen povrat kotizacija, ali skoro sve su pristale igrati u novim terminima, na čemu im se zahvaljujemo,“ saopćili su organizatori.

S obzirom na to da do početka turnira ima 11 dana, prijave će ostati otvorene još 7 dana, do 02.08.2023.g., a izvlačenje će se obaviti 03.08.2023.g.

ENI news



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno