Zabava

Video: novi spot Republike sniman u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Novi spot Republike sniman u Zenici – Grupa Republika predstavila je svoj četvrti singl i spot “Razveseli me”. Bend poznat po veselim pjesmama i dalje ostaje vjeran svom ritmu, a pjesmu ste premijerno mogli poslušati u emisiji Svijet diskografije urednika Zlatka Turkalja na II. programu Hrvatskog radija. Premijera spota je bila na CMC televiziji.

Autor pjesme je i ovaj put Dubravko Đuričić, pjevač benda, a režiju spota potpisuje Ferida Abdagić (LeNon Production). Republika je spot snimala u Zenici, a glumica Mia Dujmović sama je izradila tortu s likovima članova benda koja se pojavljuje u spotu.

Republika su Dubravko Đuričić (vokal i gitara), Matija Obradović (gitara), Filip Križan (bas gitara) i Ivo Baričević (bubanj). Široj publici su se predstavili krajem 2014. godine sa singlom “Nema više vremena”, a sa snimanjem autorskih pjesama su krenuli početkom 2013. godine. Dosad su objavili tri singla za Croatia Records, “Ako znaš”, “Sladak par” i spomenutu “Nema više vremena”.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno