Zenica

Novi parfemi i ulja u „David Walker parfimerijama“ kojima se radujemo ove jeseni

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Novi parfemi i ulja u „David Walker parfimerijama“ kojima se radujemo ove jeseni – Jedinstvena linija parfema poznate kavlitete od postojanost do tri dana, pa do elegantnog pakovanja London Black Edition upotpunjuje svoju kolekciju sa dva nova parfema. Rose Musk će vas očarati harmonijom mirisa bijele ruže i mošusa, namjenjan muškarcima , te na prvi utisak vam daje potpuno drugaćije iskustvo. Harmony parfem koji se  otvara svježinom grejpa, smještenim u koži s kokosom i vetiverom, namjenjen ženama svojim orijentalnim notama sa mekoćom budi različite osjećaje.

Novitet u David Walker parfimerijama su i esencijalna ulja, koja se dobivaju destilacijom biljaka. Prednosti esencijalnih ulja su mnogobrojne:  

Nervni sistem: Esencijlna ulja savršen su tonik za napete živce i ima mirisan učinak. Sa ovim osobinama pomaže u liječenju migrena, glavobolje, anksioznosti, depresije, nervozne tenzije i emocionalnog stresa. Osvježavajuća aroma sprječava napete nerve i poboljšava mentalne aktivnosti.

Nesanica: Preporučuje osobama koje pate od nesanice.

Bolna stanja: Ublažava  bol u grlu, napete mišice, bolove u mišićima, reumatizam, bol u leđima i lumbagu.  Redovna masaža spojevima lavandnog ulja poštedit će vas od bolova.

Urinarni sistem: Ulje lavande u suštini je dobro za probleme urinarnog trakta. Koriguje ravnotežu hormona, smanjuje cistitis i upale. Istovremeno, korisni su i za grčeve.

Poremećaji disanja: Koriste se kod respiratornih problema kao što su infekcije grla, grip, kašalj, prehlada, astma, opstrukcija sinusa, bronhitis, laringitis i tonzilitis. Preporučljivo je da se utrlja na grudini koš ili leđa.

Njega kose: Pored toga što je korisno za njegu kose, takođe su efikasna protiv uši.

Cirkulacija krvi: Veoma je korisna za cirkulaciju krvi i smanjuje krvni pritisak.

Digestivne smetnje: Povećati pokretljivost crijeva. Takođe pomaže kod probavljanja, bolova u stomaku, nadimanja, povraćanja i dijareje.

Imunitet: Redovna upotreba povećava otpornost na bolesti.

Njega kože: Antiseptični i antifungalni efekat. Koristi se u liječenju akni, bora, psorijaze i drugih zapaljenja. Rane, rezovi i opekotine pomažu tkivima da zaraste. Koristi se u tretmanu ekcema u kombinaciji ulja kamilice i lavande.

https://www.facebook.com/davidwalkerparfemi/videos/322352811836736/

https://www.youtube.com/watch?v=CG_A2kS6OL8

https://www.facebook.com/davidwalkerfragrances/videos/316645005552060/

www.davidwalker.ba   |     Shop



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno