Ostali sportovi

Novi međunarodni uspjeh zeničke teniserke Asje Salkanović

Novi međunarodni uspjeh zeničke teniserke Asje Salkanović – U Mostaru je, u periodu od 06.10 do 11.10.2020. održan međunarodni teniski turnir za uzrast do 14 godina gdje su učestvovali mladi teniseri i teniserke iz osam država Evrope.

Turnir je iz redovnog juniorskog kalendara Evropske teniske asocijacije (ETA) “TENNIS ‘EUROPE”. Talentovana zenička teniserka Asja Salkanović, član teniskog kluba ‘AS” iz Zenice, je ostvarila izuzetan uspjeh osvojivši prvo mjesto u dublu sa Petrom Mirković iz Crne Gore dok je i u singlu imala odličan nastup plasmanom u polufinale.

Asju, do kraja sezone, očekuje još jedan turnir iz ove kategorije u Širokom Brijegu početkom novembra, na kojem će pokušati ostvariti što bolji rezultat i osvojiti nove bodove, te ostvariti što bolji ranking na listi Evropske teniske asocijacije, a time i uspješno završiti ovu sezonu.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem