Zabava

Novi filmovi u programu Multiplex Ekrana Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Novi filmovi u programu Multiplex Ekrana Zenica – BIOGRAFSKI TRILER “SKIN” I REVIJA EVROPSKOG FILMA

NA REDOVNOM PROGRAMU MULTIPLEXA “EKRAN” ZENICA

I naredna filmska sedmica u Multiplexu “Ekran” Zenica, publici nudi itekako zanimljiv filmski sadržaj. Naime, sa prikazivanjem počinje biografski triler “Skin”, u režiji Guya Nattiva, a koji nas upoznaje sa Bryonom Widnerom koji je bio jedan od najtraženijih skinheada na FBI-ovoj listi.

Zastrašujuće rasističke tetovaže kojima je pokriven od glave do pete simboliziraju zločine iz mržnje. Kada upoznaje Julie i njezine tri mlade kćeri, odgovornost očinstva ga snažno potakne da napusti pokret i život pun mržnje. Njegova odluka je doslovce dočekana na nož od strane njegove bivše bande koja mu prijeti smrću dok pokušava okrenuti svoj život. Također, publika će uživati i u reviji evropskog filma koja počinje osmog avgusta, a završava dvadeset dana poslije.

U prvoj sedmici revije bit će prikazani filmovi “Jaovo putovanje”, svaki dan od 18:00 sati i film “U ratu”, od 21:00 sat.  I u narednoj sedmici publika će imati priliku gledati akcijski sprektakl godine “PAKLENE ULICE – HOBBS & SHAW”, kao i filmove namijenjene najmlađima. Filmski raspored i termine igranja moguće je preuzeti na: http://bit.ly/2KuOIBc, a sve informacije kao i rezervacije ulaznica moguće je izvršiti na broj telefona: 032 407 518, svakim radnim danom poslije 17h, a vikendom tokom cijeloga dana.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno