Zabava

Novi, dodatni termin nove predstave Dragana Marinkovića Mace u Zenici – vidimo se i 16. decembra u BNP 

Nakon raspodane prve predstave 27. novembra u Zenici Dragan Marinković Maca će nastupiti ponovo u Bosanskom narodnom pozorištu 16. decembra u 20 sati. ’KAKVA TI JE ŽENA ,TAKAV TI JE ŽIVOT’’ je predstava koja ozbiljno utiče na psiho-fizičko stanje cijelog organizma.
Izaziva bolove u stomaku od smijeha, izaziva veliku količinu suza od smijeha , a postoji i mogućnost gubljenja glasa od silnog smijeha.

Ova predstava će Vas naterati da razmislite dobro o sebi i svijetu koji Vas okružuje. Mi smo generacija koja ne želi vezu…Listamo po aplikacijama u nadi da ćemo pronaći onu pravu osobu. Željeli bismo poručiti svoju srodnu dušu ‘’online’’ . Čitamo ‘’5 načina kako da znaš da mu se svidjaš’’ i ‘’7 načina kako da je osvojiš’’ misleći da možemo programirati osobu za vezu kao projekat na internetu.

Ipak, mi smo ti koji ne žele vezu.

Želimo fasadu veze bez truda, držanje za ruke bez gledanja u oči, odugovlačenje bez ozbiljnog razgovora, obećanje bez stvarne posvijećenosti. Želimo proslaviti godišnjicu bez onih 365 dana koji vode do nje. Igramo igre bez pobjednika i na kraju ostanemo sami. Želimo tu ljubav kao iz filma ali ništa ne činimo.

Da li volimo da nas vole ili volimo da volimo? Koliko brak mijenja odnos dvoje ljudi i samu vezu ? Šta je potrebno za skladan brak? Odgovore na vječita pitanja o odnosu muškarca i žene , Dragan Marinkovic-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.
Ovo je predstava koja će Vas oraspoložiti, nasmijati, zabaviti i zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim.

Karte su u prodaji u Bosanskom narodnom pozorištu i na svim prodajnim mjestima Kupikartu.ba

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem