Ostali sportovi

Nove nade zeničke odbojke

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nove nade zeničke odbojke – U prepunoj dvorani Blatuša Osnovne škole Musa Ćazim Ćatić u Zenici održano se takmičenje osnovnih škola u odbojci 2017/2018.

Odigrano je ukupno 10 utakmica.Utakmice su igrane u dva dobijena seta do 25 poena.

Odbojka je sport za koji se zadnju deceniju više opredjeljuju djevojćice jer to je kolektivni sport bez kontakta sa protivnikom, sport kod kojeg nema nikakve fizićke deformacije, sport koji zahtjeva brzo operativno razmišljanje jer se igra u deficitu vremena.

Djevojćice koji su svojom igrom, potencijalnim znanjem, zalaganjem i trudom odskakala od svojih vršnjaka a to su Šejla DELIĆ, Ajla SMRIKO, Amna TOPALOVIĆ i Sanida ČORIĆ iz OŠ Ahmed Muradbegović. Navedene djevojćice članice su Odbojkaške akademije Block Out Zenica gdje su stekle svoja prva znanja u odbojci.Naravno da je to sve propraćeno pravim pristupom i radom u Odbojkaške akademije Block Out Zenica na obostrano zadovoljstvo. Ovdje je važno napomenuti i pravu saradnju sa pedagogom koji radi u navedenoj školi.

Treba samo prepoznati potencijale i sa njima planski i dugoročno raditi, rekli su nam Zoran Mihajlović, sportski edukator Odbojkaške akademije Block Out i Haris Hasanica direktor OA Block Out Zenica.cima će i u narednom periodu svojim operativnim djelovanjem davati puni doprinos bezbjednosti BiH.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno