Ostali sportovi

Nove dvije pobjede Vedada Karića!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Nove dvije pobjede Vedada Karića!- U subotu je u Tuzli održano državno prvenstvo u Brdskom hronometru i međunarodna biciklistička utrka “Memorijal svim biciklistima” pod organizacijom biciklističkog saveza BiH i biciklističkog kluba Zmaj od Bosne iz Tuzle.
Zenički biciklistički klub Rotacija SPIN može biti itekako zadovoljan sa rezultatima jer je trenutno najbolji biciklista u državi Vedad Karić u prijepodnevnom terminu osvojio “Memorijal” u generalnom plasmanu, a u poslijepodnevnom terminu odbranio titulu državnog prvaka u Brdskom hronometru u najjačoj seniorskoj kategoriji.
Pored Vedadovog rezultata, vrijedi spomenuti rezultat Amera Agića koji je osvojio prvo i drugo mjesto u svojoj juniorskoj kategoriji, te Saša Vujić sa osvojenim također prvim i drugim mjestom u Master A kategoriji.
“Evo nakon nekoliko MTB nastupa ponovo sam vozio cestovnu utrku i mogu reći da je dan bio izuzetno težak zbog velikih vrućina ali opet  moram biti zadovoljan svojim nastupima jer sam u ovakvim ekstremnim uslovima osvojio dvije utrke a uz to sam odbranio i titulu državnog prvaka u Brdskom hronometru. Kada je u pitanju moj naredni nastup, on je odmah za par dana gdje me očekuje MTB Europsko prvenstvo gdje ću ponovo obući dres Bosne i Hercegovine što me čini veoma ponosnim” rekao nam je Karić.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno