Politika

Nova predsjednica Gradskog odbora Naše stranke Zenica Vildana Dedić, potpredsjednici Azra Emić i Željko Perić

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nova predsjednica Gradskog odbora Naše stranke Zenica Vildana Dedić, potpredsjednici Azra Emić i Željko Perić – Na Zboru članstva, koji je održan sinoć u velikoj sali Gradskog vijeća Zenice, izabran je novi Gradski odbor Naše stranke u Zenici, te rukovodstvo odbora. Za predsjednicu Gradskog odbora NS Zenica izabrana je Vildana Dedić, dok su Željko Perić i Azra Emić novi potpredsjednik i potpredsjednica.

Novi Gradski odbor NS Zenica čine: Sanja Renić, Maja Trogrlić, Safeta Kavaz, Arnela Šabanović, Jasna Sinanović, Sandra Planinčić, Ešefa Karić, Almir Ćosičkić, Sead Mehmedagić, Naida Omerdić, Dino Selimović, Ferhat Dedić, Nermin Begović, Amina Gluhić, Selma Tihak i Ajdin Huskić.

„Zahvaljujem se članstvu Naše stranke, koje mi je ukazalo povjerenje da u idućem periodu budem na čelu ovog odbora. Riječ je o iznimnom zadovoljstvu i odgovornosti. Također, zahvaljujem se dosadašnjem rukovodsvo i Odboru na čelu sa Sanjom Renić, koji su izdigli djelovanje Naše stranke u Zenici na viši nivo, tako da smo nakon proteklih lokalnih izbora po prvi put zastupljeni u Gradskom vijeću. Naša zadaća je da u idućem periodu nastavimo sa još većim brojem inicijativa koje su interesu Zenice i svih njenih stanovnika“, kaže novoizabrana predsjednica GO NS Zenica Vildana Dedić.

Prisutnima su se obratili i predsjednik NS Predrag Kojović, potpredsjednica Sabina Ćudić i predsjedavajuća Gradskog vijeća Zenica Sanja Renić.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno