Ostali sportovi

Nova pobjeda zeničkog boksera Belmina Pašalića u Njemačkoj

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Nova pobjeda zeničkog boksera Belmina Pašalića u Njemačkoj- Proteklog vikenda zenički bokser Belmin Pašalić je ostvario novu pobjedu u profesionalnom boksu prekidom u prvoj rundi.
Prva borba i prva pobjeda nakon pauze od tri godine za ovog boksera bila je u Njemačkoj, u gradu Northeim gdje je protivnik bio njemački bokser Juri Nolt.
Borba je bila planirana na četiri runde po tri minute. Pašalić je od prve sekunde krenuo agresivno i već nakon prve runde snažnim udarcima je primorao njemačkog boksera da preda borbu.
Ovo je veliki uspjeh za ovog bh. boksera, a poslije ove pobjede je dobio i nove pozive za borbe koje su trenutno u dogovorima a planirane su u decembru.
“Ja sam oduševljen sa ovom pobjedom i jako sam ponosan što sam donio novu profesionalnu pobjedu u našu BiH,a posebno u naš grad Zenicu. Ovu borbu sam prihvatio na 48h prije borbe, jako iznenada i brzo se sve odigralo i što je najbitnije dogodilo se ono najbolje. Nisam bio najspremniji, ali sada idu mnogo jače pripreme za nastupajuće borbe zajedno sa mojim bratom Fadilom i nadam se da će moj menadžer Dalibor Ban  uskoro zakazati novu borbu.  Također bih se i zahvalio svojim sponzorima bez kojih ovo ne bi bilo ovako” izjavio je Pašalić.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno