Nogomet

ŽNK Čelik pozvan na turnir u Crnoj Gori

Mlada ekipa ŽNK Čelik
Mlada ekipa ŽNK Čelik
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nogometašice Čelika (1999. i 2000. godište) dobile su pozivnicu za učešće na 2.Međunarodnom pozivnom turnir u ženskom fudbalu u Pljevljima (Crna Gora), PLJEVLJA OPEN 2015. GOD. Turnir će se održati 05. i 06.decembra 2015.godine u sportskoj dvorani „Ada“ u Pljevljima.

Organizator turnira je ŽFK Breznica pod pokroviteljstvom Uprave za sport i mlade Opštine Pljevlja i FS Crne Gore, a obezbjeđene su vrijedne nagrade za najbolje učesnike.

Ekipa ŽNK Čelik iz Zenice, koja se sprema za turnir u Crnoj gori: Pezer Muamera, Mehanović Merita, Ganić Lara, Krajnić Alma , Kulalić Sajra, Kozlić Lejla i Arnaut Melika.

Iz ŽNK Čelik apeluju za pomoć za troškove prijevoza i hrane u putu na ovaj turnir, jer, kako rekoše, roditelji kao ni klub nisu u mogućnosti snositi cijele troškove. Zahvaljuju se svim eventualnim donatorima.

Broj računa kluba za one koji žele pomoći je: ….1340100000256976, kod Investicione komercijalne banke – filijala Zenica.

E. Imamović za Zenicablog



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno