Nogomet

Nogometašice BiH u Zenici igraju u četvrtak u 16 protiv Albanije u Trening kampu NSBiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nogometašice BiH u Zenici igraju u četvrtak u 16 protiv Albanije u Trening kampu NSBiH  – Ženska nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u četvrtak, 4. aprila, će u Zenici odigrati prijateljski susret sa selekcijom Albanije.  Najbolje bh. nogometašice okupile su se u nedjelju i do sada su obavile dva treninga.  Selektorka Samira Hurem kazala je da su još uvijek povrijeđene Lidija Kuliš i Dajana Spasojević, a da za predstojeći susret neće moći računati ni na golmanicu Dijanu Haračić.

– To su tri standardne igračice. Međutim, imamo mladu i talentovanu ekipu. Nastavljamo tamo gdje smo stali na Croatia Kupu, a to je da razvijamo mlade igračice. Albanija je kvalitetan protivnik, ali nama sad rezultat nije u fokusu, orijentisani smo na razvoj igračica i to je dugotrajan proces. Cilj nam je da što spremnije i kvalitetnije dočekamo predstojeće kvalifikacije – kazala je Hurem.

Meč BiH – Albanija na programu je 4. aprila u 16 sati u zeničkom Trening kampu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno