Nogomet

Nogometašice BiH bolje od Sjeverne Irske

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ženska seniorska reprezentacija BiH je sa Sjevernom Irskom odigrala meč za 11. mjesto na Istra Kupu u Rovinju . Nakon regularnih devedeset minuta utakmice nije bilo golova, te se pristupilo izvođenju jedanaesteraca gdje su se bolje snašle izabranice Samire Hurem i pobijedile sa 5:4.

„Odigrali smo četiri kvalitetne utakmice na izuzetno jakom turniru. Izgubili smo samo od Kostarike u prvom meču, gdje smo nesretno primili taj pogodak. Kasnije smo iz utakmice u utakmicu igrali sve bolje. Zadovoljna sam zalaganjem i igrom reprezentativki. Ovaj turnir nam je dobro došao u sklopu priprema za kvalifikacije“, izjavila je selektorka Hurem.

Bh seniorke su na Istra Kup-u prije meča sa Sjevernom Irskom odigrale tri susreta, gdje su poražene od Kostarike (0:1), dok su sa Velsom i Francuskom remizirale 0:0 i 3:3



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno