Zabava

NOĆ SEVDAHA I STAROGRADSKE MUZIKE U MULTIPLEXU “EKRAN”  ZENICA

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NOĆ SEVDAHA I STAROGRADSKE MUZIKE U MULTIPLEXU “EKRAN”  ZENICA – Multiplex „Ekran“ Zenica  u srijedu, 21. novembra organizuje drugu Noć sevdaha i starogradske muzike. Naime,  u ugodnom ambijentu multiplexa, publika će uživati u najljepšim sevdalinkama i starogradskim pjesmama u izvedbi Safije Vučenović, a uz muzičku pratnju Amela Gađuna i Osmana Najetovića.

Specijalni gost večeri  je mlada interpretatorka sevdaha, Emina Sinanović, publici itekako poznata po svojim zapaženim nastupima na različitim  večerima sevdaha i manifestacijama koje njeguju sevdah.

Organizatori ističu da je ulaz za Noć sevdaha besplatan, te da je to poklon svima onima koji vole i osjećaju lijepu pjesmu i druženje.

Također, vrijedno je spomenuti da Ekran Zenica po drugi put organizuje Noć sevdaha, a ističu da će se ova praksa nastaviti jednom mjesečno  i u narednom periodu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno