Nogomet

NK Čelik Zenica dobio novog generalnog sekretara

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NK Čelik Zenica dobio novog generalnog sekretara- Poštovani navijači i simpatizeri,

Ovim putem Vas obavještavamo da je došlo do određenih promjena unutar administracije našeg kluba.

Generalni sekretar Dalila Berberović, shodno i dogovorenom , nakon godinu dana rada u klubu nastavlja svoju karijeru u vodama pravosuđa, kao samostalni advokat. Na odlasku Dalila je izjavila da će nastaviti pružati podršku kolektivu NK Čelik u radu, te da će i dalje bodriti sportske pohode naših selekcija. Razgovor je iskoristila i kao priliku da pozove sve simpatizere i navijače da budu dio naljepše Zeničke priče i da na sve moguće načine podrže naš crno-crveni simbol.

Neizmjerno smo zahvalni Dalili na svemu što je dosad uradila za naš klub i želimo joj puno sreće i poslovnog uspjeha u advokaturi.

Shodno tome, 29.03.2022. godine je objavljen Konkurs za Generalnog sekretara NK Čelik Zenica.

Nakon obavljenih razgovora sa prijavljenim kandidatima, izabran je i Generalni sekretar našeg kluba, a to je Milak Haris.

Haris je završio Pravni fakultet Univerziteta u Zenici, te ima bogato radno iskustvo iza sebe. Harisu želimo puno sreće u radu, te ne sumnjamo da će sa svojim znanjem i vještinama unaprijediti rad i poslovanje našeg kluba.

“Sretan sam na pruženoj prilici u našem simbolu, Nogometnom klubu Čelik, te se ovom prilikom zahvaljujem Upravnom odboru na tome. Ovo je klub za koji navijam od malih nogu i bit će mi čast raditi u ovom okruženju.” – rekao je Haris Milak.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno