Nogomet

NK Čelik: Vrijeme je za napad na još jedan trofej

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vrijeme je za napad na još jedan trofej 🏆

U subotu je na rasporedu finale Kupa ZDK, kada će naša ekipa gostovati u Jelahu kod ekipe Borca. Bit će ovo prilika da klub drugu godinu zaredom osvoji jedan pehar (prošle godine osvajač Kantonalne lige ZDK) te izbori mjesto u ždrijebu za Kup Federacije BiH.

Čelik i Borac prethodne sezone odigrali su dvije utakmice u okviru Druge lige FBiH – Centar. Prva utakmica završena je bez pogodaka, dok su na drugoj utakmici crno-crveni momci bili uvjerljivi pobjedom rezultatom 4-0.

Ne sumnjamo da će naši momci ostaviti srce na teren kao što su to radili na svakoj utakmici, bez obzira na važnost iste. Isto tako pozivamo sve navijače da u što većem broju podrže naše momke u Jelahu, jer svojom igrom, zalaganjem i odnosom prema Čelikovom grbu na prsima su to zaslužili!

Sve ono što su Čelikovi navijači godinama tražili sada je tu: 100% Zenica, 100% Čelikovi momci i 100% ljubavi prema klubu… do konačnog cilja!

FK Borac Jelah – NK Čelik Zenica
📅 Subota 23.07.2022.
⏰ 17:30 sati
🏟 Stadion Šibovi Jelah

Do kraja hrabro zajedno❗️⚫️🔴



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno