Zenica

NK Čelik: Sutra otvaranje prvog klupskog FAN SHOPA

NK Čelik: Sutra otvaranje prvog klupskog FAN SHOPA- U skladu s najavama, sutra 08.02.2021. s početkom u 9h, s radom počinje prodavnica oficijelnih klupskih artikala!

Otvorenje je planirano za januar, međutim zbog rješavanja određenih administrativnih pitanja i kašnjenja od strane dijela inostranih dobavljača, klub je prolongirao otvorenje.

Prodavnica se nalazi pored službenog ulaza na istočnoj tribini stadiona Bilino polje. Za početak, asortiman će biti ograničen na manji broj artikala, međutim, oporavkom kluba radit će se i na razvoju ovog važnog segmenta poslovanja, a konačan cilj će biti i otvorenje znatno većeg Fan shopa koji će igrati značajnu ulogu u prikupljanju prihoda.

Kupovina će za sada biti moguća isključivo u prodavnici, a menadžment aktivno radi i na razvoju platforme za online naručivanje i isporuka za BiH i inostranstvo što će uskoro biti omogućeno.

Nakon dugo vremena, klub će konačno imati vlastitu prodavnicu odjeće i suvenira od čijeg rada će korist imati isključivo NK Čelik Zenica, što znači da više nema opravdanja za kupovinu klupskih artikala na drugim mjestima od čega klub neće imati nikakvu korist. Katalog trenutno dostupnih artikala je dostupan OVDJE.

Prodavnica će raditi svakim radnim danom od 9h do 17h, a prilikom kupovine svi članovi kluba će
imati popust od 20%.

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

VIDEO: Zenica – Jutro u “čeličnom gradu”

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: