Politika

NK Čelik: Poslani pozivi za sastanak svim klubovima vijećnika Grada Zenica!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Obzirom na predstojeću raspravu o budžetu Grada Zenica za 2023. godinu, NK Čelik je uputio pozive za sastanak svim političkim strankama koje imaju svoje predstavnike u vijeću Grada Zenica.

Kao što je javnosti poznato, NK Čelik Zenica će na ovaj način inzistirati od vijećnika Grada Zenica da se na predstojećim sjednicama Gradskog vijeća izbore da se budžetom Grada Zenica predvide sva dospjela i tekuća sredstva koja našem klubu pripadaju od poslovnih prostora u sklopu stadiona Bilino polje, kako je to opisano Sporazumom o međusobnoj saradnji između Grada Zenica i NK Čelik Zenica.

Također, putem predstojećih sastanaka želimo dodatno informirati sve vijećnike Grada Zenica o problematici odnosa na relaciji Gradska uprava – NK Čelik Zenica, te prezentovati načine na koji se oni mogu riješiti. Želja rukovodstva i menadžmenta NK Čelik Zenica jeste sve političke subjekte detaljno upoznati s predmetnom materijom, te svim političarima dati jednaku šansu da daju svoj doprinos u realizaciji potpisanog Sporazuma o međusobnoj saradnji koji je posljednja prepreka na putu do konačnog ozdravljenja našeg kluba.

Sastanci s političkim subjektima će biti održani u toku tekuće sedmice, a NK Čelik Zenica će transparentno izvijestiti javnost o rezultatima istih.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno