Nogomet

NK Čelik: Otvoren poziv za prodaju VIP mjesta

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ovim putem obavještavamo javnost da je otvoren poziv za prodaju VIP mjesta u loži stadiona “Bilino polje” za utakmice NK Čelik u godini 2024. Mimo slobodnog pristupa VIP loži na svim domaćim utakmicama Kluba, dodatna pogodnost koju ostvaruju VIP članovi jeste ta da na zvaničnoj web stranici Kluba, kao i stranicama na društvenim mrežama, ukoliko to žele, budu označeni kao “Prijatelji kluba”. Također, VIP članovi imaju i sve ostale pogodnosti kao i članovi I i II kategorije, a to su:

  • Član najvišeg klupskog organa – Skupštine,
  • Učestvovanje u izborima Upravnog i Nadzornog odbora,
  • Mogu biti kandidovani i biti birani za članove klupskih tijela,
  • Informisani o finansijskim rezultatima kluba,
  • 20% popusta na sve artike u Fan shopu.

Broj VIP mjesta u loži za VIP članove ograničen je na 50. Pristup VIP loži u 2024. godini će biti ISKLJUČIVO moguć klupskom rukovodstvu, VIP članovima, zlatnim i generalnim sponzorima, najavljenim gostima iz Saveza, VIP članovima, te gostujućoj delegaciji. Učlaniti se možete svaki radni dan u službenim prostorijama kluba u periodu od 08:00 – 16:00. Cijena VIP članstva je 600KM.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno