Nogomet

NK Čelik: Imran, Rijad, Tarik, Ahmed, Kerim, Andrej i Dženan danas dolaze na Bilino polje, a vi?

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Imran, Rijad, Tarik, Ahmed, Kerim, Andrej i Dženan danas dolaze na Bilino polje, a vi? ⚫️

Grupa dječaka za koje smo saznali prije nekoliko mjeseci, kada je u naš inbox stigla fotografija dječaka u Čelikovim dresovima na školskom igralištu, pomogla nam je u najavi današnje utakmice.

U druženju s njima shvatili smo da Čelik i dalje živi među mlađom populacijom i da će tradicija ljubavi prema ovom klubu biti sigurna još mnogo godina ispred nas.

Njihova želja je da na utakmice Čelika dolazi što više navijača, jer kako kažu… nije bitan protivnik i rang u kojem se takmičimo nego ljubav prema našem klubu.

Zenica i Zeničani danas imaju dužnost da od 20:00 sati dođu na Bilino polje i podrže simbol ovog grada u borbi za povratak u vrh bosanskohercegovačkog nogometa.

U komentarima označite što više prijatelja i pozovite ih da ponovo bodre svoj Čelik u sezoni kada naš klub napada na rang više. ✏
Bez obzira na vremenske uvjete, dužnost svakog Čelikovca je danas podržati svoj voljeni klub na stadionu Bilino polje, s početkom od 20:00 sati. Vidimo se!

, -! ⚫️

NK Čelik Zenica – NK Moševac
Subota 13.08.2022.
⏰ 20:00 sati
Stadion Bilino polje

Ulaznice za utakmicu možete kupiti u objektima Caffe bar Šibica, Caffe bar Avanti i kod prodavača ulaznica neposredno prije početka susreta.

NK Čelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno