Nogomet

NK Čelik: godinu dana od početka akcije “12. igrač”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Vrijeme brzo prolazi, a već je prošlo 12 mjeseci od početka akcije “12. igrač”! Ova akcija već sad lagano prerasta u dugogodišnji program. U prvoj godini se priključilo 57 učesnika. Nažalost, zbog neizvjesnih okolnosti usljed pandemije Covid-19, a u kojima je akcija počela, bilo je i par učesnika koji su bili prinuđeni odustati.
Inače, minimalan iznos koji su učesnici izdvajali/donirali je 1.200 KM, ali imali smo i sasvim solidan broj onih koji su izdvajali/donirali i više od navedenog iznosa što je svakako navedeno u svakoj od objava.
Ovom prilikom navest ćemo učesnike koji su izdvojili odnosno donirali više od dogovorenog iznosa u našim objavama kako bi sve bilo transparentno prikazano, te im se i dodatno zahvaljujemo na tom gestu, a oni su:
– Cafe Bonaparte (dogovoreni iznos 1.200 KM, izdvojio 1.420 KM),
– Robijaši Hessen (dogovoreni iznos 1.200 KM, donirali 2.939,35 KM),
– Robijaši St. Louis (dogovoreni iznos 4.800, donirali 5.958,20 KM) i
– Nurke (dogovoreni iznos 1.200 KM, donirao 2.400 KM)
Također, danas 16.09.2021. godine odnosno na isti dan kada je prošle godine zvanično počela akcija “12. igrač” slijedi obnova, ali sada već programa “12. igrač” za narednih 12 mjeseci. Stoga, imamo opet simbolično 12 novih odnosno starih učesnika, dok brojnim učesnicima programa još nije završio period od 12 mjeseci. Ipak, cilj za narednu godinu je povećati broj učesnika, posebno broj privrednih subjekata u sklopu programa, i dodatno ojačati crno-crvenu zajednicu, a s tim i konkretnu podršku klubu!
Pravna lica koja kao novi/stari sponzori obnavljaju učešće u programu “12. igrač” su:
– Cafe Bonaparte i
– Pacifik Union
Sve članove kluba, navijače i simpatizere pozivamo da nastave konstantno koristiti usluge naših poslovnih partnera! Oni pomažu našem klubu, mi pomažemo njima! Moramo se držati zajedno kako bi lijepa priča samo rasla!
Fizička lica koja kao javni donatori obnavljaju učešće su:
– Kenan Biloglavić i
– Amar Pašanbegović
Fizička lica koja anonimno pod šifrom obnavljaju učešće su:
– Robijaši 1988 Zenica #1,
– Robijaši 1988 Zenica #2,
– Mirso Fiesta,
– RZ88,
– Graham Bamford,
– Nurke,
– Čelik USA i
– D-ZE2317
Svako od ovih pravnih lica će izdvojiti odnosno od fizičkih lica donirati iznos od 1.200 KM u narednih 12 mjeseci za naš klub što znači da će zajedno izdvojiti odnosno donirati ukupno 14.400 KM za NK Čelik Zenica.
Duboko se zahvaljujemo svim iskrenim zaljubljenicima u crno-crvenu boju i naš klub, a koji su bili spremni podržati klub, te i dalje podržavaju u najtežim trenucima i svakako svim onim privrednim subjektima koji su podržali klub, te prepoznali da u toj saradnji imaju odličnu poslovnu priliku da se dodatno približe lokalnoj zajednici. NK Čelik Zenica želi pokazati da putem zdravog rada može kvalitetno igrati i tržišnu utakmicu. Ozdravljenje kluba je prioritet!
Prema tome, nastavljamo još jače kako bi došlo naše vrijeme da jedan jedini, istinski, original zenički Čelik predstavlja svoju najljepšu Zenicu kako ona to i zaslužuje!
DJELOM SE POKAZUJE LJUBAV ZA ČELIK!
SAMO ČELIK, BORBA I POBJEDA!


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno