Nogomet

NK Čelik: Članovima poslan finansijski izvještaj za prvi kvartal

NK Čelik: Članovima poslan finansijski izvještaj za prvi kvartal- Obzirom da smo zbog pandemije korona virusa spriječeni u namjeri da organiziramo mjesečna druženja članova na kojima smo planirali članovima predstavljati ostvarene rezultate i razmjenjivati ideje o radu kluba, navedene aktivnosti smo primorani prolongirati za neka bolja vremena.

Ipak, bez obzira na situaciju s pandemijom, Upravni odbor i menadžment teže da klub prema svakom članu bude što dostupniji i transparentniji koliko to dozvoljavaju trenutne epidemiološke mjere.

U tom smislu, klub je svim članovima koji su se učlanili do 31.03.2021. putem emaila poslao Izvještaj o izvršenju budžeta za prvi kvartal 2021. godine.

Nadamo se da će se članovi još bolje upoznati sa stanjem u NK Čelik Zenica, ostvarenim rezultatima i preprekama koje su pred klubom, te da će se i ostali čelikovci učlaniti u voljeni klub, iskoristiti sva prava članova, biti obavještavani o ostvarenim poslovnim i finansijskim rezultatima, te zajedno sa stotinama svojih prijatelja iz crno – crvene porodice nastaviti graditi priču o oporavku voljenog kluba za koju smo uvjereni da će se prepričavati generacijama.

Ukoliko neki od članova nisu dobili email s izvještajem, molimo da nas kontaktiraju na [email protected]

Budi dio zeničkog ponosa!

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem