Nogomet

NK Čelik će drugu fazu priprema odraditi u Metkoviću

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nogometaši Čelika su prvu fazu priprema za drugi dio sezone Prve lige FBiH odradili na Trening centru Zenica NS/FS BiH, a trenirali su nešto više od dvije sedmice te odigrali dvije utakmice, a protivnici su bili ekipe Viteza i Radnika iz Bijeljine.

Drugu fazu priprema, naši momci će odraditi van granica BiH, a danas su otputovali u Metković gdje će se zadržati sedam dana te odigrati dvije utakmice. Naši momci će u srijedu igrati utakmicu protiv Čapljine, a u subotu ih očekuje utakmica protiv ekipe Veleža iz Nevesinja.

Nogometaši koji su dobili poziv za pripreme u Metkoviću su: Adi Durmo, Ajdin Brkić, Harun Vardo, Aladin Isaković, Kenan Horić, Davud Arnautović, Faris Bajramović, Eldar Sivac, Muamer Hamzić, Mahir Mehić, Anes Mašić, Talha Tabaković, Edin Durmiš, Emir Karalić, Ali Međuseljac, Adin Begić, Fenan Salčinović, Alden Šetkić, Afan Ibraković, Benjamin Ahmetspahić, Amer Hodžić, Bakir Bašić.

Naši momci će nakon priprema u Metkoviću odigrati još jednu utakmicu, a to će biti ekipa Budućnosti iz Banovića.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno