Nogomet

FOTO: Poraz nogometaša Čelika u drugoj pripremnoj utakmici od Radnika iz Bijeljine

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nogometaši Čelika odigrali su juče, na stadionu NK Nemila, svoju drugu pripremnu utakmicu, a protivnik je bila ekipa Radnika iz Bijeljine, lider na tabeli Prve lige RS.

U susretu bivših Premijerligaša, pred velikim brojem gledalaca, pobjedu je zabilježila gostujuća ekipa Radnika, rezultatom 1:2 (0:1).

Ulaz na tribinu je bio slobodan za sve zainteresovane navijače.

Strijelac za Čelik bio je Ali Međuseljac, dok je oba gola za goste iz Bijeljine postigao Dejan Živković.

Inače, posljednju ligašku utakmicu, NK Čelik je protiv Radnika igrao 01.03.2020. godine na Bilinom polju, dok su još oba tima nastupala u Premijer ligi, a rezultat je bio 1:1.

Posljednju kup utakmicu, NK Čelik je protiv Radnika igrao 19.02.2023. godine, 1/8 finala Kupa na Bilinom polju, a rezultat je bio 0:0. Gosti su tada bili precizniji, te nakon izvođenja penala izborli prolazak u 1/4 finala Kupa BiH.

-Nogometaši Čelika danas putuju u Metković gdje će odraditi drugu fazu priprema. Ekipa Čelika će se zadržati sedam dana, te će odigrati dvije utakmice. Protivnici Čelika su HNK Čapljina, kao i Velež iz Nevesinja -, objavili su na oficijelnoj facebook stranici NK Čelik.

E.Imamović

Foto sa NK Čelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno