Ljudi

Nizah Hukić uspješno operisan u Sarajevu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nizah Hukić uspješno operisan u Sarajevu – Pretpioniri NK Čelik iz Zenice danas su trebali da imaju redovan trening na Kamberovića polju. Međutim na trening nije došao njihov trener Nizah Hukić, nego se pojavio Elvedin Beganović. Hukić je danas imao srčani infarkt, iz Kantonalne bolnice u Zenici hitno je prevezen u Sarajevo, gdje je prema našim informacijama uspješno operisan, te su mu ugrađena tri stenta, piše SportZDK.

Nizah Hukić bivši je uspješni nogometaš Čelika, koji se na okončanju svoje igračke karijere, posvetio trenerskom poslu. Bio je pomoćnik mnogim trenerima u stručnom štabu od Milomira Odovića do Elvedina Beganovića. Nakon loših rezultata na početku sezone 2013/14 Vlado Jagodić je odstupio s mjesta šefa struke, a njega je zamijenio Nizah Hukić, koji je u toj sezoni predvodio ekipu do finala Kupa u kojem su poraženi od Sarajeva u dvije utakmice. Nakon nešto lošijih rezultata u sezoni 2014/15, napustio je klupu seniorske ekipe, te se posvetio radu s omladinskim kategorijama.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno