Ljudi

FOTO: Mlada je rekla “DA”, sad je i zvanično, uskoro vjenčanje Amine Pivić i Amela Tuke

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Mlada je rekla “DA”, sad je i zvanično, uskoro vjenčanje Amine Pivić i Amela Tuke – Kad je još početkom februara objavio fotografiju ispred Čaršijske džamije u Zenici, mnogi mediji su već “oženili” našeg najboljeg sportistu Amela Tuku. iako se radilo o naznakama, Amel nam je tada potvrdio da su mediji sami izvukli zaključak, na osnovu pratećeg teksta i fotografije nastale na svadbi drugog para. Ipak, prijatelji porodica Tuka i Pivić su znali da se ne radi o pukoj slučajnosti… Podsjećamo, tada je Amel na Instagramu i Facebooku napisao:

Rekla mi je: “Znaš, uvijek sam htjela naći nekoga koga ću voljeti u Njegovo ime, i kome će na prvom mjestu biti On. Jer sam znala da tek tada ću biti sa čovjekom koji ima pravi i jedini cilj, a to je Njegovo zadovoljstvo. I da neću onda biti izgubljena sa takvim čovjekom jer i on i ja imamo isti cilj, a bez cilja ne možeš ništa postići pa tako i živjeti život. Ja mislim da si to ti i Allah nas je poslao jedno drugom da Ga još više zajedno volimo.”

Uslijedio je niz “asocirajućih” fotografija, da bi u ponedjeljak (19.3.) uvečer izabranica Amelovog srca, mlada zenička pravnica Amina Pivić objavila status, o porodičnom okupljanju i “događaju” noć ranije u njihovoj kući:

💍 Moj babo je dao svoj halal, moja mama se složila sa njim. Ja sam dala svoje obećanje, do Dženneta zajedno, ako Bog da.

Uz dozvolu budućeg para, objavljujemo status, nekoliko odabranih fotografija sa njihovih profila, te fotografija samih zaruka iz doma Pivićevih, autorica Dijane Muminović i Derviše Fetić Zahirović, uz napomenu da budući bračni par datum vjenčanja još nije odredio. U ime redakcije Zenicabloga, koja Amela sportski prati od prvih uspjeha za lokalni klub na Kamberovića polju, čestitamo Amini i Amelu u nadi da će njihova sreća i zajednički život biti novi impuls za sportske, ali prije svega životne uspjehe Amine i Amela.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno