Nogomet

NFSBiH: poruka navijačima u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dragi navijači, pred reprezentacijom BiH, našim Zmajevima, nalazi se još jedna značajna utakmica. Susret sa reprezentacijom Izraela nije samo važan zbog tri boda koja nas mogu približiti Evropskom prvenstvu; to je i test našeg domaćinstva, ispit na kojem trebamo dokazati kako smo sposobni pobjedu ostvariti u poštenom nadmetanju i isključivo na zelenom terenu.

Pomozite nam da zajedno dođemo do tog cilja. Fer i sportskim ponašanjem budite još jednom dvanaesti igrač Zmajeva. Pokažimo sportskoj svjetskoj javnosti da BiH može biti svakome dobar domaćin i da su pobjede koje su do sada ostvarili naši reprezentativci prevashodno rezultat njihovog znanja, motivacije i zajedništva.

Neka Bilino polje na utakmici sa Izraelom bude uljepšano simbolima i bojama Bosne i Hercegovine. Neka se sa tribina čuje pjesma i slogani kojima ćemo pokazati da volimo našu domovinu i naše Zmajeve, ali i da poštujemo sportske protivnike.

Pomozite nam da utakmica sa Izraelom bude upamćena kao veličanstveni sportski događaj. Ne dozvolite da bilo kojim gestom bacimo mrlju na našu reprezentaciju i našu državu. Navijajmo za BiH grlom, dlanovima, srcem, ponosno i dostojanstveno !

Uz Vašu bezrezervnu podršku put do pobjede će biti kraći i lakši!

Utakmica sa Izraelom nije samo nadmetanje za tri boda, to je borba i za naš sportski ugled. Pokažimo svjetskoj javnosti da volimo naše Zmajeve, da volimo našu BiH da je to jedino zbog čega ćemo 12. juna zajedno biti na Bilinom polju.

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno