Politika

Nezadovoljstvo u klubu BHI-KF kulminiralo odlaskom Kapkovića?

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Povodom odluke zastupnika u Skupštini ZDK Alena Kapkovića, koji je u svojoj objavi na facebook profilu javnosti saopćio da napušta BHI-KF, ne navodeći razloge koji su ga na to naveli, konktaktirali smo predsjednicu kluba BHI-KF u Skupštini ZDK dr. Amelu Granić. Predsjednica kluba zastupnika BHI- KF u Skupštini ZDK u telefonskom razgovoru nam je kazala kako je trenutno na godišnjem odmoru u Hrvatskoj te da je posljednje informacije o napuštanju kluba od strane njenog kolege Kapkovića saznala iz medija. Također, kako je kazala, proteklih mjeseci je u klubu te stranke vladalo određeno nezadovoljstvo te da kao predsjednica kluba nije imala informacije da će bilo ko napustiti klub i da će se desiti određene promjene.

„Kako će to dalje utjecati, šta će se dešavati sa ove distance i moje perspektive meni je teško to prognozirati. Nakon što se vratim sa godišnjeg odmora morat ću da skupim ostatak kluba da sjednemo i porazgovaramo, vrlo je teško da Vam ja dajem izjavu u ime ostalih članova kluba, jer ne znam o čemu ko razmišlja. Kažem, jeste bilo nesuglasica, jeste bilo nezadovoljstva i mislim da su svi u Skupštini upoznati sa tim da se dešavalo nešto unutar kluba ali nikakvih razgovora u smislu raspada kluba nije bilo. Kolegu Alena Kapkovića cijenim kao kolegu koji je bio vrlo korektan i veoma vrijedan i ne mogu ni tu ništa reći i prokomentarisati njegov potez.“ – kazala je dr. Amela Granić predsjednica kluba zastupnika BHI-KF u Skupštini ZDK.

Autor: FTV

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno