Naše

Nevolje sa “brzom poštom”: Ujutro pozvan u Poštu, dva sata poslije “neuspjela dostava”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pozdrav, molim objavite priču da se čuje kako posluje domaća kompanija, navodi na početku svoje poruke poslane na adresu našeg medija naš sugrađanin

Prilog sms i screenshot trackinga.

Poštovana BH pošto,

Uvijek sam se pitao zašto se prevelik broj pošiljki putem brze pošte preuzima lično u objektima i danas sam saznao razlog.

Naime posiljke i ne pokušavate isporučiti krajnjem korisniku već pošaljete poruku kako istu mogu podići u vašem objektu jer vi ne dostavljate na vrata, a i zašto bi kad je narod lud što koristi uopšte vaše usluge.

Pogledajte tracking za pošiljku EM725612419BA koju čekamo cijelu sedmicu da bi danas (četvrtak) u jutarnjim satima dobili poruku putem mobilnog broja 062 245 068 sljedećeg sadržaja:

Pozdrav, BH Post Express. Stigla vam je pošiljka koju možete od sutra preuzeti u BH Pošti na stanici, šalter sala vrata desno. Lp

gdje potom negdje oko 16h kontaktiramo pošiljaoca da provjeri zašto nam isporuka nije na adresi i gledajte čudo, vi kao pokušali isporuku oko 13 h a prethodno ste u jutarnjim satima javili da sami preuzmemo pošiljku i svojim ponašanjem i poslovanjem dovodite dvije strane u sukob.

Šaljem svim medijima a pošiljku želimo već sutra u jutarnjim satima ili ste odgovorni za njeno ne preuzimanje.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno