Ljudi

Netipična ličnost bh. politike: Ramo Isak nerijetko se snima u teretani, a voli i selfije

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak zasigurno je netipična ličnost bh. politike, bar po svom načinu predstavljanja na društvenim mrežama gdje svakodnevno dijeli fotografije i snimke.

Federalnog ministar je posebno aktivan na društvenoj mreži Instagram gdje objavljuje snimke i fotografije službenih zadataka, kao i porodičnih trenutaka, ali i svojih selfie fotografije.

Uzevši u obzir odmjerene objave drugih ličnosti političke scene koje se većinom tiču obavljanja posla kojim se bave, Isak se posebno ističe.

Posljednom objavom na Instagram storyju Ramo se pohvalio fit izgledom, a bh. ministar je objavio fotografiju na kojoj pozira u teretani.

Uz isklesano tijelo u prvom planu, Isak je uz fotografiju dodao i muzičku podlogu, a simbolično je odabrao pjesmu grupe Colonia “Svijet voli pobjednike”.

Uz “fit izgled” ministra, ali i ljudi u njegovom okruženju, nerijetko ih zbog fizičkog izgleda porede s likovima iz serije “Peaky Blinders”.

Među objavama na profilu ministra može se naći i video njegovog leta helikopterom koji je svojevremeno izazvao brojne kritike i buru na društvenim mrežama. Mnogi su smatrali da ovakvi snimci ne pristaju ministru.

Na općim izborima 2018. godine je izabran u Skupštinu ZDK i izaslanik u Dom naroda Federalnog parlamenta, a sada je dobio ministarski mandat u najnovijoj Vladi FBiH.

Autor: klix.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno