Nesreće

Nestao Alem Bajramović

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zeničanin Alem Bajramović zvani Deba (29) nestao je u noći između petka i subote, iz porodične kuće u naselju Tetovo, potvrdila je “Avazu” njegova majka Hazema.

Kako je policijskim istražiteljima ispričala majka, Alem je u petak uvečer sjedio s roditeljima ispred kuće, te otišao na spavanje, zamolivši majku da ga probudi ujutro, “jer mora kod zubara”. Kad je ona ujutro došla do njegove sobe, nije ga bilo, a u sobi su ostale sve lične stvari, pa i lični dokumenti.

– Sa sobom je odnio jedino mobitel, koji od subote vrlo kratko bude dostupan. Čim ga nazovemo, isključi se opet na par sati. Ranije je imao problema sa jednim poznanikom, koji je više puta prijetio i dolazio nam u dvorište, od kada se Alem povukao i vrlo rijetko izlazio, kaže Hazema.

Ona i Alemov otac Mirsad zvanično su prijavili nestanak sina u nedjelju, po protku 24 sata od nestanka, a policija za sada ne raspolaže sa više informacija. Kako su nam rekli ukućani, Alem je razveden, ima jedno dijete, a po nezvaničnim informacijama kojima raspolažu ni bivša supruga i kćerka nemaju informacija oi njegovom kretanju ili sudbini.

Mole se svi koji imaju bilo kakve informacije o osobi sa fotografije, da nazovu porodicu Bajramović u zeničko naselje Tetovo, na broj 032 431 589.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno