Nesreće

Nemila: poginuo Rasim Mušinović iz Viteza

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dvadesetogodišnji Rasim Mušinović iz  Viteza poginuo je oko  ponoći između ponedjeljka i utorka, na magistralnom putu M17, u Nemili petnaest kilometara od Zenice.

On vozio “Golfa II” (O52-K-621), koji se sudario sa kmionom “mercedes”, kojim je upravljao Mustafa S. iz Tešnja.  Od siline udara oba vozila su odbačena, a “golf” čija polovina je bukvalno zgniječena je završio na obližnjoj livadi. Radnici žepačke firme “Car Trim”, koji su se vraćali iz smjene organizovanim prijevozom, prvi su pritekli u pomoć vozačima oba vozila.

Prema podacima iz Kantonalne bolnice Zenica, na obradu na urgentni blok dovedene su dvije osobe iz ove saobraćajne nesreće. Vozač kamiona Mustafa S. je zadobio teške ozljede, dok je njegov suvozač Enes M. prošao sa lakim tjelesnim ozljedama. obojica su zadržani na liječenju u KB Zenica. Uviđajem je rukovodio dežurni tužilac Tužilaštva ZDK i pripadnici krim-sektora MUP-a ZDK, koji rade na rasvjetljavanju okolnosti pod kojim se dogodila nesreća.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno