Posuđeno

Nestala trojica mladića iz Zenice, porodice mole za pomoć

Husein Delić, Almen Begović i Amar Kozlić
Husein Delić, Almen Begović i Amar Kozlić
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nestala trojica mladića iz Zenice, porodice mole za pomoć – Porodice Delić, Begović i Kozlić mole sve građane da im pomognu u pronalasku njihovih sinova, kojima se gubi svaki trag od subote.  Husein Delić, Almen Begović i Amar Kozlić (21) iz Zenice izašli su sinoć u diskoteku “Label” u Vitezu, a posljednji put na Facebooku su se oglasili u 21.20 sati.

U razgovoru sa Amarovim ocem Alijom saznali smo da se sinom čuo u ponoć, te da im se poslije toga gubi svaki trag.

– Sva tri mobitela su od ponoći ugašena. Nemamo nikakvih informacija do sada – kazao nam je Kozlić, apleujući na sve koji su vidjeli trojicu mladića da se jave. Kozlić je dodao da je Amar upravljao vozilom Audi registarskih tablica E42-K948. U Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona kazali su nam da im nestanak mladića nije prijavljen. Obično se nestanak neke osobe policiji prijavljuje nakon 24 sata.  Porodice i prijatelji mladića putem društvenih mreža apeluju na sve koji imaju neku korisnu informaciju da se jave na broj telefona 062-104-347 ili najbližoj policijskoj stanici. 

Amarov brat Semir Kozlić je napisao kako su se posljednji put čuli oko 23:30 sati te da od tada ne znaju gdje se Amar i njegovi prijatelji nalaze.

“Svi koji ste ga vidjeli molimo vas da se javite meni na FB ili da nazovete ovaj broj 062/104-347 i bio je u vozilu marke Audi, ako ste vidjeli ovu registraciju E42-K-948. Zadnji put je bio u Disco Club Label i bio je dostupan zadnji put u 00:00 sati”, napisao je Amarov brat Semir.

Amarov otac Alija za Klix.ba je kazao kako su roditelji trojice mladića danas u 17 sati bili u policiji i prijavili nestanak, ali da trebaju sačekati 24 sata kako bi bila raspisana potraga za njihovom djecom.

“Kontaktirana je policija u Vitezu, Busovači i Travniku kao i Hitne pomoći, ali niko nema informacija o njima. Oko ponoći su izašli i od tada su im nedostupni i telefoni. Policija smatra da su zbog alkoholiziranog stanja možda zaustavljeni u autu te da treba proći 24 sata, jer ne znaju ni u kojem su pravcu krenuli, a ne mogu kontaktirati sve policijske stanice”, izjavio je Alija.

Ukoliko posjedujete informacije o trojici Zeničana javite na telefonski broj porodice 062/104-347.

FAKTOR / KLIX



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno