Zabava

(NE)NORMALNI u Zenici -nedjelja 31. januar

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

(NE)NORMALNI u Zenici -nedjelja 31. januar – Kako smo već i najavili, u nedjelju (31. januar) u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici svoj „povratnički“ koncert će održati (NE)NORMALNI, novosadski bend koji izvodi Balaševićeve pjesme.

Đoleta Balaševića slušaji svi – stari i neki novi klinci, narodnjaci i čarobnjaci i brakolomci, i oni sa mjesecom u očima i luzeri… Opijajućih stihova ovog Novosađanina – nikad dosta, posebno kad ih izvodi bend koji spada među Balaševe najveće fanove i koji živi ‘dušu’ njegovih pjesama.

plakat BALASEVIC tribute band222

Ponovo sa nama
(NE)NORMALNI su „Balašević Tribute band“, koji dolazi iz Balaševićeve rodne Vojvodine. Na akustičnim instrumentima, (NE)NORMALNI, najvrući fanovi Đoleta, već godinama, uz svesrdnu podršku publike, izvode isključivo njegove pjesme. Nakon dugogodišnje pauze, ponovo su sa nama.
Ovaj koncert će iskoristiti da promovišu i svoj album prvijenac, ali, najveći dio trosatnog koncerta će izvoditi – naravno – najveće Đoletove hitove.

After party (ipak) u GATTU
Iako je najavljeno da će AFTER PARTY i druženje sa članovima benda, nakon koncerta u Bosanskom narodnom pozorištu, biti održano u Cabaret Clubu, zbog velikog interesovanja, (NE)NORMALNI će svoje goste dočekati u zeničkom GATTO clubu, gdje će, osim ugodnog druženja, upriličiti i potpisivanje svog CD-a, koji će (oni sretniji i brži) dobiti na poklon.

NEDJELJA, 31. JANUAR 2016. godine u 20:00 sati
BOSANSKO NARODNO POZORIŠTE
ZENICA
Ulaznice u Marketing službi BNP-a
032 242 604 ili 063 797 555

AFTER PARTY
PROMOCIJA CD-a
NEDJELJA, 31. JANUAR 2016. godine u 23:00 sata
GATTO



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno